Een familie-uitje, een beurs, een vergadering: KOOCK verzorgt de catering bij deze en andere events die hongerig maken. Zo is menige rondleiding op het Honigcomplex begonnen of geëindigd aan onze tafels in het Foodlab van
De Smeltkroes. Ook staan we geregeld op festivals, (wijn- en bier)proeverijen, georganiseerde feesten en open dagen.
Waar we het publiek zoal mee verrassen? Indisch buffet, pulled pork, broodjes bal in diverse varianten, bunny chows… In overleg met jou is alles mogelijk. Van hapjes tot aan complete buffetten; warm, koud, zoet, hartig, exotisch of lekker ‘Hollandsch’. Dat we met alle mogelijke dieetwensen rekening houden, spreekt voor zich.
Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.
Dé perfecte manier om de culinaire cultuur van een land te verkennen én snel iets te eten. Street food vind je in alle soorten en maten en is overal ter wereld verkrijgbaar.
Tijdens deze workshop maken we verschillende gerechten geïnspireerd op de vele foodstalletjes uit alle windstreken van de wereld.
Een mengeling van wereldsmaken en kooktechnieken.
We creëren nieuwe gerechten door ingrediënten, kruiden, specerijen en
kooktechnieken uit ten minste twee werelddelen samen te brengen.
Veganistisch eten houdt in dat je geen vlees, vis, zuivel en eieren eet of drinkt.
Is dat niet saai? KOOCK maakt vegan eten spannend en lekker!
We laten je zien en proeven dat dierlijke producten geen
‘must’ zijn om heerlijk te eten of je voldaan te voelen.
Vergeten groenten....of juist niet?! Pastinaak, aardpeer, schorseneer, snijbiet,
ze zijn steeds meer te vinden in de supermarkt. Wil je weten welke heerlijk gerechten
je met deze groenten kunt maken? Samen maken we verrassende en gezonde
gerechten zodat we deze groenten niet vergeten.
Een uitdaging voor de gevorderde kok! Koken met gevoel en naar eigen smaak.
De ‘black box’ is gevuld met een dagvers assortiment aan ingrediënten.
Samen overleggen, ontdekken, voelen, proeven, ruiken en uiteindelijk
een menu samenstellen. Ervaar hoe leuk en creatief koken is en laat je
verrassen door een positief resultaat.
Indonesië heeft grote culinaire tradities die zich ontleent aan invloeden
uit de hele wereld doordat het land op het kruispunt ligt van belangrijke
handelsroutes. De Indonesische keuken maakt gebruik van exotische specerijen
en kruiden en KOOCK laat je zien dat het koken van Indonesische gerechten
eenvoudiger is dan je zou denken.