Wat een inspirerende plek, was onze eerste gedachte, toen we begin 2014 voet zetten op het Honigcomplex. Hoe geweldig zou het zijn om hier onze KOOCKstudio op te zetten, mijmerden we, toen we de keuken annex testlab van de voormalige soep- en bouillonfabriek binnenliepen. ‘Wat een fantastische locatie!’ roepen onze gasten als ze het Foodlab van De Smeltkroes binnenlopen.
Wat kunnen dingen mooi samenkomen.
Ja, we zijn blij met ons stekkie in de oude fabriek. En we nodigen je graag uit om bij ons langs te komen voor een vrijblijvend gesprek over wat KOOCK voor jou kan betekenen. Dan zie je meteen wat je allemaal erbij krijgt als je met KOOCK in zee gaat. Door onze samenwerkingen met de ondernemers in het Foodlab en elders op het complex kunnen we je een goed gevulde KOOCKdag aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een workshop Koken met bier gecombineerd met een rondleiding bij bierbrouwerij Oersoep. Of een workshop Nagerechten gevolgd door een baristaworkshop bij Blommers Coffee Roasters. Ook kun je onze workshops combineren met sportieve, kunstzinnige en creatieve activiteiten op de Honig.
Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.
Met deze ondernemers op het Honigcomplex werkt KOOCK geregeld samen:
Dé perfecte manier om de culinaire cultuur van een land te verkennen én snel iets te eten. Street food vind je in alle soorten en maten en is overal ter wereld verkrijgbaar.
Tijdens deze workshop maken we verschillende gerechten geïnspireerd op de vele foodstalletjes uit alle windstreken van de wereld.
Een mengeling van wereldsmaken en kooktechnieken.
We creëren nieuwe gerechten door ingrediënten, kruiden, specerijen en
kooktechnieken uit ten minste twee werelddelen samen te brengen.
Veganistisch eten houdt in dat je geen vlees, vis, zuivel en eieren eet of drinkt.
Is dat niet saai? KOOCK maakt vegan eten spannend en lekker!
We laten je zien en proeven dat dierlijke producten geen
‘must’ zijn om heerlijk te eten of je voldaan te voelen.
Vergeten groenten....of juist niet?! Pastinaak, aardpeer, schorseneer, snijbiet,
ze zijn steeds meer te vinden in de supermarkt. Wil je weten welke heerlijk gerechten
je met deze groenten kunt maken? Samen maken we verrassende en gezonde
gerechten zodat we deze groenten niet vergeten.
Een uitdaging voor de gevorderde kok! Koken met gevoel en naar eigen smaak.
De ‘black box’ is gevuld met een dagvers assortiment aan ingrediënten.
Samen overleggen, ontdekken, voelen, proeven, ruiken en uiteindelijk
een menu samenstellen. Ervaar hoe leuk en creatief koken is en laat je
verrassen door een positief resultaat.
Indonesië heeft grote culinaire tradities die zich ontleent aan invloeden
uit de hele wereld doordat het land op het kruispunt ligt van belangrijke
handelsroutes. De Indonesische keuken maakt gebruik van exotische specerijen
en kruiden en KOOCK laat je zien dat het koken van Indonesische gerechten
eenvoudiger is dan je zou denken.