Wil je weten wat KOOCK voor jou kan betekenen? Als je het onderstaande formulier invult en verzendt, nemen we binnen 24 uur contact met je op. Heb je een urgente KOOCKwens? Dan kun je beter even bellen. Ook voor de lunch to go (dinsdag t/m donderdag, tussen 11.00 en 14.00 uur) neem je telefonisch contact met ons op.
Dé perfecte manier om de culinaire cultuur van een land te verkennen én snel iets te eten. Street food vind je in alle soorten en maten en is overal ter wereld verkrijgbaar.
Tijdens deze workshop maken we verschillende gerechten geïnspireerd op de vele foodstalletjes uit alle windstreken van de wereld.
Een mengeling van wereldsmaken en kooktechnieken.
We creëren nieuwe gerechten door ingrediënten, kruiden, specerijen en
kooktechnieken uit ten minste twee werelddelen samen te brengen.
Veganistisch eten houdt in dat je geen vlees, vis, zuivel en eieren eet of drinkt.
Is dat niet saai? KOOCK maakt vegan eten spannend en lekker!
We laten je zien en proeven dat dierlijke producten geen
‘must’ zijn om heerlijk te eten of je voldaan te voelen.
Vergeten groenten....of juist niet?! Pastinaak, aardpeer, schorseneer, snijbiet,
ze zijn steeds meer te vinden in de supermarkt. Wil je weten welke heerlijk gerechten
je met deze groenten kunt maken? Samen maken we verrassende en gezonde
gerechten zodat we deze groenten niet vergeten.
Een uitdaging voor de gevorderde kok! Koken met gevoel en naar eigen smaak.
De ‘black box’ is gevuld met een dagvers assortiment aan ingrediënten.
Samen overleggen, ontdekken, voelen, proeven, ruiken en uiteindelijk
een menu samenstellen. Ervaar hoe leuk en creatief koken is en laat je
verrassen door een positief resultaat.
Indonesië heeft grote culinaire tradities die zich ontleent aan invloeden
uit de hele wereld doordat het land op het kruispunt ligt van belangrijke
handelsroutes. De Indonesische keuken maakt gebruik van exotische specerijen
en kruiden en KOOCK laat je zien dat het koken van Indonesische gerechten
eenvoudiger is dan je zou denken.